Praktische informatie

Hieronder treft u enige informatie van belang voor u reis en verblijf naar en op Camping Norcenni Girasole Club.

Adres en Bereikbaarheid

De camping ligt in Toscane in Italië.

  • Het exacte adres is: Via Norcenni, 7 50063 Figline Valdarno – Florence
  • De GPS coördinaten zijn: 43° 36’ 43’’ N – 11° 26’ 54’’ E

De reistijd per auto bedraagt zo’n 14 uur als u zonder onderbreking zou reizen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is gelegen in Florence. Vanaf  Schiphol is het ruim 2 uur vliegen naar Florence. In Figlini  Valdarno is een treinstation met o.a. verbindingen naar Florence en Rome.

Openingstijden

De camping is jaarlijks geopend van ongeveer eind maart tot begin oktober. De openingstijden van de receptie zijn van 08.00 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond.

Inchecken kan op de dag van aankomst vanaf 12.00 uur. Uitchecken bij vertrek kan tot 10.00 uur. Wilt u ’s avonds laat vertrekken dan kan dat mogelijk na overleg en tegen extra betaling.

Op de camping is ook een informatiepunt. Bij dit informatiepunt kunt u scooters, fietsen en mountainbikes huren en excursies boeken.

Speciale faciliteiten

Naast alle faciliteiten die uw verblijf tot een onvergetelijke vakantie zullen maken, zijn er een aantal extra faciliteiten:

  • een dagelijks op vaste tijden aanwezige arts
  • wifi dekking op de gehele camping
  • een pinautomaat bij de receptie

Op de  camping kunt u betalen met een creditcard en een camping specifieke chipknip. Deze chipknip kunt u bij de receptie opladen en na elke betaling ziet u op uw bonnetje welk saldo nog resteert.